More by MOOJ

Blog

Gelabeld "damespolo"

Laatste stuks Prêt-à-Polo tegen scherpe prijzen en Feltro Breipakketten van Lana Grossa.

Ontdek nu de laatste stuks van onze exclusieve Prêt-à-Polo Collectie tegen onweerstaanbare prijzen! Alle poloshirts zijn geprijsd op €12,95 en alle polojurken op €24,95. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle poloshirts of elegante polojurken, wij hebben de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Onze collectie biedt ruime maten, variërend van maat 42/44 tot 54/56, zodat iedereen zich comfortabel en zelfverzekerd kan kleden.

Ontdek nu de exclusieve Lana Grossa Feltro Breipakketten – een unicum in Nederland! Als enige in het land bieden wij breiliefhebbers (er is ook 1 haak-pakket verkrijgbaar) de kans om te genieten van de vertaalde patronen uit het Strick & Filz assortiment van Lana Grossa.

Lees verder...

In samenwerking met onze bevriende designer van More by MOOJ (credits voor het design) en easie.nl (credits voor de mooie prijs voor de hesjes en de snelle levering) hebben wij praktische veiligheidshesjes ontwikkeld met een duidelijke "Corona" safety boodschap. Doe met ons mee en bestel nu! Voor €8,95 (ex verz. kosten) wordt je al de eigenaar van zo'n kicke "veilig" hesje en doneer je ook nog eens een bedrag van minimaal €3,30!

Lees verder...