More by MOOJ

Steun het Corona onderzoek en bestel het veiligheidshesje met design van More by MOOJ!

Steun het Corona onderzoek en bestel het veiligheidshesje met design van More by MOOJ!

Met veilig en gezond werken als passie, steekt het ons als RIVA Safety Management dat we maar zo weinig kunnen doen aan de bestrijding van Corona. Natuurlijk kunnen en moeten we ons houden aan de RIVM-voorschriften om de verspreiding af te vlakken, maar de echte oplossing ligt bij onze medici! Daarom is het volgens ons zo belangrijk om met elkaar geld in te zamelen om onderzoek mogelijk te maken zodat er snel een medicijn en/of vaccin tegen Corona gevonden en ontwikkeld kan worden.

Om het onderzoek te kunnen steunen hebben wij als RIVA Safety Management een actie bedacht om geld in te zamelen en te doneren. In samenwerking met onze bevriende designer van More by MOOJ (credits voor het design) en easie.nl (credits voor de mooie prijs voor de hesjes en de snelle levering) hebben wij praktische veiligheidshesjes ontwikkeld met een duidelijke "Corona" safety boodschap. Doe met ons mee en bestel nu! Voor €8,95 (ex verz. kosten) wordt je al de eigenaar van zo'n kicke "veilig" hesje en doneer je ook nog eens een bedrag van minimaal €3,30!

Gebruik deze hesjes voor op het werk (in het magazijn, de bouw, de werkplaats, langs de weg of waar je ook werkzaam bent :-)) om jezelf en je medewerkers te beschermen! Bestel de hesjes voor in de auto, bedrijfsbus of vrachtwagen. Gebruik ze ook tijdens het hardlopen, fietsen, bootcamp/challange(s) of gewoon omdat u net als ons het geweldige werk en onderzoek van het Erasmus MC wil ondersteunen. Iedereen kan bestellen! Of je er nu één wilt of voor iedereen in uw bedrijf!

BESTELLEN van een hesje kunt u doen via onze site: www.rivasafety.nl/corona

 Alleen doneren mag natuurlijk ook! 

Laat een reactie achter: