More by MOOJ

Stijlvolle Mode & Creatieve Handwerkpakketten

Wat is MORE en wie zijn MOOJ

Onze More vertegenwoordigt meerdere lagen. Wat voorop stond, toen we begonnen, was: pasvorm, tijdloosheid en waar voor je geld. Daarnaast wilden wij ons zeker niet verbinden met het systeem van fast fashion. More staat voor exclusieve duurzame plus size kleding van hoge kwaliteit(slow fashion). Onze grote maten dameskleding wordt handgemaakt in een Portugese gecertificeerde fabriek. De polo is een old time favorite, geschikt voor veel verschillende gebruiksmomenten en wordt gedragen door jong en oud.

Monique(de MO van MOOJ) is bonneterie-ontwerpster en heeft gewerkt voor verschillende nationaal en internationaal opererende kledingmerken. Jolanda(de JO van MOOJ, maar dan omgekeerd) komt uit de financiële wereld en heeft een maatje meer. Omdat de tijd rijp was om dromen in vervulling te laten gaan hebben zij hun know how gebundeld en de daad bij het woord gevoegd. Het woord ‘mooi’ is van toepassing op iedere vrouw!
Vanuit deze visie is More by MOOJ ontstaan.

Prêt-à-Polo

Prêt-à-Polo

De eerste lancering hebben wij Prêt-à-Polo genoemd(geïnspireerd op de term Prêt-à-Porter) en biedt 2 exclusieve damesmodellen(een grote maten poloshirt en een grote maten polojurk) in verschillende kleuren en dessin variaties voor de actieve curvy vrouw. More by MOOJ voert een seizoensloze handgemaakte plus size collectie, in kleine oplages, die deels altijd op voorraad is en deels vernieuwd zal worden naar gelang de vraag en de bewegingen in de markt.

Shop nu →

Inspiratie

Inspiratie

Een tijdloos product vraagt om een gediciplineerd ontwerpproces. Helemaal los van trends kun je in de mode niet zijn. Wel kun je kijken naar de houdbaarheid van vormgeving en de invulling onderzoeken. Zoals bijvoorbeeld ons schelp-borduur. Net als wij vrouwen hebben schelpen veel verschillende vormen. Wij vonden dit een passend symbool.

Ontworpen in Rotterdam, handgemaakt in Portugal

In de omgeving van Rotterdam ontwikkelen en distribueren wij onze duurzame grotematenkleding. De tijdloze plus size dames poloshirts en polojurken hebben een zorgvuldig gecreëerde pasvorm en zijn handgemaakt in Portugal van hoogwaardige materialen en accessoires om zo een langere levensduur te kunnen garanderen. Onze kleding is geen wegwerpkleding; wij ontwikkelen onze curvy dames polo’s met zorg voor mens en milieu.

Altijd dezelfde vertrouwde pasvorm

Altijd dezelfde vertrouwde pasvorm

More by MOOJ verandert niets aan de zorgvuldig gecreëerde pasvorm van haar grote maten dameskleding!

Europese & duurzame productie

Europese & duurzame productie

More by MOOJ grote maten dames poloshirts en polojurken zijn handgemaakt in Portugal van hoogwaardige materialen.

Volledige garantie

Volledige garantie

U kunt uw Prêt-à-Polo poloshirt en polojurk, tijdens de lancering, gratis ruilen of retourneren binnen 2 weken na aankoop.

Altijd en overal

Altijd en Overal

More by MOOJ combineert de perfecte pasvorm met de iconische uitstraling van de polo. Draag uw Prêt-à-Polo dames plus size poloshirt of jurk tijdens het werk, naar het strand of op de tennisbaan. Gecombineerd met een sportieve blazer, een stoere jeans; voor elke gelegenheid een designerpolo passend bij uw stijl.

Bekijk hier de collectie →

Betaalbare exclusieve kwaliteit

Betaalbare exclusieve kwaliteit

More by MOOJ werkt niet met de bekende inkoopseizoenen en neemt afstand van de traditionele uitverkoop. U komt niet bij ons voor de laatste trends maar voor een tijdloos, verantwoord geproduceerd en kwalitatief hoogstaand plus size kledingstuk met een goede pasvorm, waar u heel lang plezier van zult hebben. More by MOOJ staat garant voor smaakvolle en exclusieve grote maten dameskleding met verfijnde details. Dat is onze kracht!

Shop nu →