More by MOOJ

Persbericht More by MOOJ

Persbericht More by MOOJ

More by MOOJ lanceert collectie Prêt-à-Polo; slow fashion plus size Poloshirts en Polojurken voor vrouwen.

More by MOOJ is een nieuw Nederlands grotematen(mono)label. Exclusief online kan de actieve curvy vrouw hier terecht voor poloshirts en polojurken voor iedere gelegenheid. In de omgeving van Rotterdam wordt de collectie ontwikkeld en gedistribueerd. De tijdloze bodypositive dames poloshirts en polojurken hebben een zorgvuldig gecreëerde pasvorm en zijn duurzaam geproduceerd, in kleine oplages, in een gecertificeerde Portugese fabriek. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en accessoires garandeert More by MOOJ een langere levensduur van haar kleding.

Wat is MORE en wie zijn MOOJ?

De grootste aandachtspunten zijn: pasvorm, duurzaamheid en verhouding prijs/kwaliteit. Daarnaast zocht de directie naar een stijlvol alternatief voor de hedendaagse fast fashion en wilde men breken met het traditionele modesysteem.

Hun kleding mocht geen weg-werpkleding zijn; zij wilden tijdloze producten ontwikkelen met zorg voor mens, dier en milieu. Dit betekent aandacht voor arbeidsomstandigheden, pure materialen en heldere procedures. ‘More’ staat voor exclusieve duurzame plus size kleding van hoge kwaliteit. Met het begrip ‘slow fashion’ voelen zij zich meer verbonden. ‘’Eerlijk handel zit meteen ook beter!’’

Monique(de MO van MOOJ) is bonneterie-ontwerpster en heeft gewerkt voor verschillende nationaal en internationaal opererende kledingmerken. Jolanda(de OJ van MOOJ) komt uit de financiële wereld en heeft zelf een maatje meer. Omdat de tijd rijp was om dromen in vervulling te laten gaan hebben zij hun know how gebundeld en de daad bij het woord gevoegd. Het woord ‘mooi’ is van toepassing op iedere vrouw!

‘’In al onze beslissingen willen wij meewerken aan de acceptatie van de curvy vrouw en een bijdrage leveren aan de verbetering van de vervuilende mode-industrie; of het nu gaat om de keuze van ons model, het materiaal, de fabriek, het retourbeleid. Alles is met elkaar verbonden.’’

Vanuit deze visie is More by MOOJ ontstaan.

Prêt-à-Polo is een ode aan de Polo! Tijdens de zoektocht naar een tijdloos en seizoensloos product waar je designtechnisch nog iets mee kunt, waar je value for money aan kunt verbinden en dat geschikt is voor de beoogde targetgroup, kwamen zij uit op de polo. Ze ontdekten tevens dat een kwalitatief hoogwaardige, duurzame polo voor de vollere vrouw lastig te vinden was.

De polo is een old time favourite; klassiek/sportief, basic, wordt gedragen door jong en oud en verdient een plek in vrijwel elke garderobe. De keuze voor de polo is o.a. hierom gemaakt. De eerste collectie heet Prêt-à-Polo(geïnspireerd op de term Prêt-à-Porter) en biedt 2 modellen; een poloshirt en een polojurk; deze worden aangeboden in verschillende kleur-en dessinvariaties. De artikelen zijn makkelijk te mixen met andere items. De veelzijdigheid van de polo als product is ongekend. More by MOOJ voert een seizoensloze collectie, in zeer kleine oplages, die deels altijd op voorraad is en deels vernieuwd zal worden naar gelang de vraag en de bewegingen in de markt.

‘’Je komt bij ons niet voor de laatste trends maar voor een tijdloos, verantwoord geproduceerd en kwalitatief hoogstaand kledingstuk met een goede pasvorm en een lange levensduur. More by MOOJ staat garant voor een smaakvolle grotematenpolo met verfijnde details. Dat is onze kracht!’’

Laat een reactie achter: